Wielu się na przykład dziwi, że u Ignasiaka na Targowej wywołanie odbitki jest na poziomie (chyba) 74groszy za 10x15, gdzie w wielu punktach jest taniej. Tylko, że pan Ignasiak stosuje zwykle podstawową chociażby obróbkę zdjęć w przeciwieństwie do większości fotolabów, dlatego wolę zapłacić więcej jak nie mam czasu sam się w to bawić i wiem, że będzie to efekt zadowalający mnie.
Pomógł: 42 razy Wiek: 59 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-12-10, 13:21
Ferbik napisał/a:
Tylko, że pan Ignasiak stosuje zwykle podstawową chociażby obróbkę zdjęć w przeciwieństwie do większości fotolabów, dlatego wolę zapłacić więcej jak nie mam czasu sam się w to bawić i wiem, że będzie to efekt zadowalający mnie.
No właśnie, myślę że wszyscy tu piszący, skoro piszą, to wydaje mi się że dostęp do kompa mają , a jest trochę programików do obróbki zdjęć, dlaczego by nie pobawić się samemu w retusz fotki? I właśnie, nie stawiajmy zbyt dużych wymagań tam, gdzie cena jest o połowę mniejsza niż w innych punktach, logika by nakazywała domniemywać że gdzie taniutko, tam fuszerka i masówka, a gdzie trochę drożej to tam możemy spodziewać się lepszych efektów w wykonanej pracy.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum