Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Jedzenie - czego nie lubicie a co was wrecz obrzydza...
Author Message
Basia
Wieluniaczek
Dwa oblicza ]:-)

Posted:     [ !!! ]

[quote="Dominika"]Izabela napisał/a:
specjalnie nie przepadam za czekoladą jadam ją bardzo rzadko i musze mieć na nią specjalną ochotę

to tak przychodzi z wiekiem ? :P czy zawsze tak miałaś? ja się próbuję oduczyć, ale słoik nutelli musi być zawsze w wyposażeniu kuchennym.
_________________[/quote]

Dominika to chyba jednak nie z wiekiem, bo ja też czekolade to jem od świeta ;p

Izabela
Przyjeżdża na zakupy
Izabela

[quote="Dominika"]to tak przychodzi z wiekiem ? czy zawsze tak miałaś? ja się próbuję oduczyć, ale słoik nutelli musi być zawsze w wyposażeniu kuchennym[/quote]jak byłam mała to jadałam częściej czekoladę ale wybrane rodzaje np. truskawkową. Lubię np. ciastka z czekoladą i nutelle też

jenusia
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

nie wiem jak można nie lubić czekolady :P chociaż jak nie mam to ne jem i nawet o niej nie pomysle, ale jak już mam to za długo ona u mnie nie pobędzie :D

Izabela
Przyjeżdża na zakupy
Izabela

[quote="jenusia"]nie wiem jak można nie lubieć czekolady [/quote] ja nie powiedziałam,że nie lubię tylko nie przepadam i jem ją rzadko :D

Ferbik
Administrator

od słodyczy najlepiej się tyje, więc jak ktoś ma problemy z chudą figurą to polecam duże ich ilości :)
Najbardziej rozbawiła mnie kiedyś koleżanka. Sporo przy kości, nie jada mięsa bo mówi że się odchudza, ale słodycze wpier...la, że jej się uszy trzęsą :P Takie lekkie zakłamanie :P

jestsuper
Przyjeżdża na zakupy

[quote="Ferbik"]od słodyczy najlepiej się tyje, więc jak ktoś ma problemy z chudą figurą to polecam duże ich ilości :) [/quote]

Ja słodycze jem pod wszelkimi postaciami i czasami w wielkich ilościach :) Codziennie muszę zjeść coś słodkiego a magiczną waga dla mnie jest 50kg :)

Nie lubie tylko marcepana i chałwy, ble....

Archdevil
Administrator
pan piekła

[quote="Ferbik"]od słodyczy najlepiej się tyje, więc jak ktoś ma problemy z chudą figurą to polecam duże ich ilości :)[/quote]
To też zależy od wieku :wink: Mnie to nigdy nic nie dawało.

Ferbik
Administrator

[b]Archdevil[/b], chodziło mi o kobiety i myślałem że jest to oczywiste. A Ty Arch jesteś chodzącym szkieletem, możnaby Cię wypożyczać na lekcje anatomii :DDD

AnnBlue
Mieszka pod Wieluniem

[quote="Ferbik"]możnaby Cię wypożyczać na lekcje anatomii [/quote]
albo na testera słodyczy...mógłby jeść jeść jeść....i w boczki by mu nie poszło :D :D :D

jestsuper
Przyjeżdża na zakupy

[quote="Ferbik"]Archdevil, chodziło mi o kobiety i myślałem że jest to oczywiste.[/quote]

A faceci nie tyją od słodyczy? Co to znaczy oczywiste? Ach ta mentalność facetów, później się śmiejecie z naszych kompleksów :twisted:

glizda
Moderator
diablica

Prosiłabym pisać na temat :!:

akirus

eee no glizda drobiazgowa jesteś, to jest na temat, ja ci to wytłumaczę:

Arch lubi słodycze - my lubimy Archa

:P

glizda
Moderator
diablica

[quote="akirus"]eee no glizda drobiazgowa jesteś, to jest na temat, ja ci to wytłumaczę:

Arch lubi słodycze - my lubimy Archa
[/quote]

[b]akirus[/b], temat brzmi: Jedzenie-czego nie lubicie a co was wręcz obrzydza...

Więc jakbyście nie lubili Archa to byłoby na temat :D

akirus

hehe no dobra [b]glizda[/b], niech ci będzie :P

daff
Wieluniaczek

a ja nie luubie metki. i flaków. fuj!
(flakow nigdy nie jadlam, tak mnie brzydzi wyglad ze do buzi nie biore, to sie liczy?)
i prosze bez glupich skojarzen :D

Ferbik
Administrator

[quote="daff"](flakow nigdy nie jadlam, tak mnie brzydzi wyglad ze do buzi nie biore, to sie liczy?) [/quote]
Nie liczy się. Oczy przetwarzają obraz, natomiast smak przetwarzają kubki smakowe, często można jeść delicje z zamkniętymi oczyma, i tak wszystko strawią kwasy żołądkowe, więc jak można mówić, że czegośsię nie lubi skoro się nie jadło?

bob_mistrz
WIELUNIAK
Skowyrny

[quote="daff"](flakow nigdy nie jadlam, tak mnie brzydzi wyglad ze do buzi nie biore, to sie liczy?)
i prosze bez glupich skojarzen [/quote]

hahahahaha w ogóle mi się nie skojarzyło, nic a nic :D a co miałaś tak w ogóle na myśli :?: :D

Ja nie lubię... Hm... ja wszystko lubię... ahaaa nie cierpię LUKRECJI :?

akirus

a ślimaczki lubicie ???
albo coś z owoców morza???

ja nigdy nie jadłam, bo jakoś wygląd mnie odstrasza :?

jenusia

ja jadłam krewetki i nie bardzo mi smakowały :/ i podobnie jak akirus wygląd owoców morza mnie odstrasza i jakoś nie mam ochoty próbować więcej :P

akirus

niedawno mama dała mi do spróbowania małże marynowane w winie,
a ja zamknęłam oczy żeby to zjeść

no i nie bardzo wiem czym się ludzie tak zajadają, to jest obslizłe i take gumowate

brrrr :?

glizda
Moderator
diablica

Jadłam kiedyś krewetki jak byłam w pracy w Szwecji. Na początku nawet mi smakowały, ale jak dzień w dzień musiałam je oglądać i obierać to już mi się obrzydły i ich już na pewno nie ruszę :?

Ferbik
Administrator

Jeśli chodzi o owoce morza z prawdziwego zdarzenia - miałem okazję jeść, pierwsze wrażenie - widok i obrzydzenie. Odstawiłem. Teraz mógłbym jeść pod każdą postacią. To tylko psychika wpływa destrukcyjnie jak w przypadku daff i flaków. A owoce morza to samo zdrowie :)

jestsuper
Przyjeżdża na zakupy

Owoce morza? Smakują wszystkie jak morska woda, ale od czasu do czasu można zjeść. Za to raki podobno pyszne, jeśli będę miała okazję to na pewno spróbuję, mnie nowości kulinarne nie odstraszają :)

Ferbik
Administrator

[quote="jestsuper"]Owoce morza? Smakują wszystkie jak morska woda, ale od czasu do czasu można zjeść.[/quote]
Widać, że jadłaś jakąś tanią mieszankę - ten największy syf, co zostaje po segregacji :) Tu się zgodzę - zajeżdża szlamem :) Ale polecam naprawdę spróbować sobie np. krewetek tygrysich (przysmak Jaro i on może się tu więcej wypowiedzieć na ten temat :) ).

jestsuper
Przyjeżdża na zakupy

[quote="Ferbik"]
Widać, że jadłaś jakąś tanią mieszankę - ten największy syf, co zostaje po segregacji :) Tu się zgodzę - zajeżdża szlamem :)[/quote]

Nie wiem jakiej były jakości, bo widzę je podane już na talerzu w restauracji :) Z woda morska to takie moje skojarzenie osobiste ;)

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: