Jakiego rodzaju sklepu (profilu uslug) brakuje w Wieluniu? |
Author |
Message |
melka
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
a Ty czepiasz się z braku przyzwoitości czy braku rozumu?
ii.. przepraszam bardzo, ale jak FAKT ma świadczyć o moim ilorazie inteligencji? nooo rzeczywiście - mega podjazd :mrgreen: |
|
|
|
HeaVen
Przyjeżdża na zakupy Kolba

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="melka"]dopalacze.com ! o, tego nie ma :P[/quote]
są przecież już :P |
|
|
|
melka
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
o to pardon - widzisz, dawno mnie nie było w wln :D
co nie oznacza że można mnie z tego powodu obrażać, lol! |
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote]o to pardon - widzisz, dawno mnie nie było w wln[/quote]
Nie musisz bywać, wystarczy czytać forum. Wyluzuj swój sarkazm. |
|
|
|
melka
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
to nie był sarkzm :shock: dawno nie byłam w wiel i mam prawo nie wiedzieć że dopalacze nawet tam otworzyli. co ja złego zrobiłam? :roll: |
|
|
|
daughter
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
melka musisz się przyzwyczaić na początku tak jest ....gnoja gnoją ale jaki później urodzaj pozdro :grin: |
|
|
|
Administrator
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Drogie Panie - proszę o spokój !!!
Zastanawiam się dlaczego chcecie ograniczać się jedynie do rynku wieluńskiego. Nie lepiej otworzyć interes który ma szerszy rynek zbytu? Np stacjonarny sklep w Wieluniu połączony z magazynem, oraz sprzedaż poprzez allegro/sklep internetowy?
Poza tym ten temat to kolejny odgrzany kotlet... |
|
|
|
|
Acree
Mieszka pod Wieluniem Gendo Addict

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Adminie proszę Cię, jak można być tak ograniczonym by domagać się tego typu sklepów?
Przez takie sklepy ludzie rujnują sobie życia, a ona się zachowuje jakby to był MCDonalds.
[color=red]Acree ja tez nie popieram takich pomysłów, ale nie ma sensu dalej tego roztrząsać.
Trzymajmy się tematu
Administrator[/color]
Moja mama też się ze mną zgadza :3
[color=red]Acree pozdrowienia dla Mamy :P
i naprawdę już kończymy...
Administrator[/color] |
|
|
|
sauce
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Cieszylbym sie jakby powstało KFC :) |
|
|
|
wln4life
Przyjeżdża na zakupy

|
|
|
|
Mrówek
Moderator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
na Augustiańskiej chyba jest |
|
|
|
Acree

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
KFC nie powstanie, za mały rynek i za duze ceny, ostatnio znów podnieslismy ceny :<
Chce mojego zingera za 7.99 :<
Dobrze, ze jako pracownik mam zniżke :> |
|
|
|
wln4life
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
ostatnio CRUSHERSy od tygodnia za friko po 3 sztuki ładuje... :) dobra ta promocjo-zabawa |
|
|
|
Acree

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Źle odmieniuasz :P
mowi się "Krasher" piszesz Crusher, nie crushersy a crushery, dodawanie s jest zbedne bo jest od liczby mnogiej to s a nie w nazwie przedmiotu.
Się znalazł polonista pracujący w kyfycy :< |
|
|
|
wln4life
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
ważne że są dobre, nie martw się mój kumpel nawet po studiach pracuje w Mc :razz: |
|
|
|
JAREK.M
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
W Wieluniu sklepów jest pod dostatkiem. Chociaż na oś. Armii Krajowej jako konkurencja dla ubogiej w towar Biedronki powinno być jeszcze np. POLO. |
|
|
|
Maciej
W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Salonu tatuażu , wydaje mi się że zarobiłby na siebie . |
|
|
|
damianos1235
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="maaciej76"]Salonu tatuażu , wydaje mi się że zarobiłby na siebie[/quote]
o to nawet dobry pomysł tylko żeby robili ciekawe tatuaże a nie coś zwykłego |
|
|
|
hodak
Czytał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
a co powiedzielibyście, na fajny klimatyczny Klub w mieście gdzie można coś zjeść, napić się usiąść przy barze czy stoliku i posłuchać muzyki na żywo, w tygodniu lokalnych czy też nie lokalnych artystów (umiesz ładnie grać to siadaj i to rób ;P ), a w weekendy ktoś bardziej znany. Muzyka różna gatunkowo, Rock, Blues, Jazz, Reggae... Lokal np. podzielony na grupy wiekowe.
a może,
Salon Gier gdzie można się rozerwać przy PS3, Xbox, Wii, duże porządne telewizory, kanapy konsola, Piwko itd. połączona z Kafejką Internetową, Mini Barem (coś przekąsić, napić się Kawy i przeczytać prasę ewentualnie zerknąć do internetu), połączone z organizacją turniejów, możliwość wypożyczenia gry czy Konsoli. |
|
|
|
Rybak
Przyjeżdża na zakupy ornitolog

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="hodak"]a co powiedzielibyście, na fajny klimatyczny Klub[/quote]
[quote="hodak"]posłuchać muzyki na żywo,[/quote]
To już jest tyle, że nie w mieście tylko w Kraszkowicach w klubie 100dolaart.pl
[quote="hodak"]Salon Gier gdzie można się rozerwać przy PS3, Xbox, Wii,[/quote]
A to, to chyba już było w tym nowym bloku na przeciwko poczty na os. Wyszyńskiego |
|
|
|
hodak
Czytał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
oczywiście, że jest stodoła tylko większość ludzi narzeka, że trzeba dojechać do tych Kraszkowic i ktoś zawsze musi odpuścić sobie dobrą zabawę, taxi? do 100doły i z powrotem 50zł. Nie ma tego u nas w Wieluniu,
Co do salonu Gier to jak napisałem przypuszczalnie 1 konsola wii na dwie osoby, 3xPS3 na dwa pady i tak samo Xbox 360, do tego z 4-ery PC. Możliwość organizowania turniejów, wypożyczanie gier a nawet konsol przypuszczalnie na weekend. Połączone to wszystko z mini barem gdzie ktoś z rana może wpaść napić się kawy i coś przekąsić i poczytać świeżej prasy czy obejrzeć wiadomości., oraz przy piwku usiąść i pograć na konsolach. wszystko ulokowane gdzieś w pobliżu centrum.
[color=blue][size=9]Poprawiono 1 błąd ort.[/size][/color] |
|
|
|
|