|
Swojska blacha w reklamie providenta...... |
| Author |
Message |
Stefan
Moderator

|
Posted: Swojska blacha w reklamie providenta......
|
[ !!! ]
|
|
| [b]Nie wiem jak Wy ale ja około miesiąca (może dwóch miesięcy temu) zwróciłem uwagę spot providenta z oliwkowozieloną skodą felicią o tajemniczej rejestracji EWI..[/b]. :)) |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Ta reklama przecież wyraźnie mówi, że ta pani jest z Wielunia :D |
|
|
|
|
Administrator
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Zaraz po pojawieniu się reklamy analizowałem ją szczegółowo n-box rekorderze. Niestety wg. mnie żadne ujęcia w plenerze nie były niekręcone w Wieluniu (są 2 - drzwi wejściowe do placówki i jakieś skrzyżowanie i samochód z blachami EWI). |
|
|
|
|
Kmarcin
Przejeżdżał przez Wieluń

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Zdarza się...Ale IMO nic nadzwyczajnego w tym nie ma... |
|
|
|
|
TazmaN
Przejeżdżał przez Wieluń

|
Posted: reklama Providenta
|
[ !!! ]
|
|
witam
czy widzial ktos jak Provident dba o promocje naszego miasta? :P
w ich reklamie telewizyjnej pojawia sie w pewnym momencie jakas rodzinka, w tle stoi autobus a na pierwszym planie stoi Skoda Felicia. zgadnijcie jaka ma rejestracje.... :D
tak tak... EWI!!
pozdrawiam.. milego ogladania :P |
|
|
|
|
Gregg Sparrow [Deleted]
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Provident to największa lichwa jaka może być więc to jest raczej antyreklama i wstyd. :evil:
[color=green]Temat scaliłem. Gregg[/color] |
|
|
|
|
Spooky
Wieluniaczek

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Na jakiej stacji widziałeś tą reklamę? Ja dzisiaj oglądałem telewizję dosyć długo i żadnej reklamy Providenta nie zobaczyłem... |
|
|
|
|
Mateusz
WIELUNIAK I'Amsterdam

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="gregg"]Provident to największa lichwa jaka może być więc to jest raczej antyreklama i wstyd. :evil:
[color=green]Temat scaliłem. Gregg[/color][/quote]
Święta racja |
|
|
|
|
Izaura
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| O ile dobrze pamiętam te reklamy pojawiały się w TV już dużo wcześniej. I chyba było tam nawet coś w stylu "Barbara Jakaśtam, Wieluń" widoczne na dole ekranu. |
|
|
|
|
Stefan
Moderator

|
Posted: ilustracja
|
[ !!! ]
|
|
Blacha wieluńska ale ... próżno szukac jej na drogach - nie było wzoru (i na razie nie będzie typu EWI + cztery cyfry) :)
Image0512-1852(TV17).jpg
|
 |
| 178 Time(s) 52.89 KB |
|
|
|
|
|
Spooky
Wieluniaczek

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Fakt. Czyli zrobili specjalną tablicę rejestracyjną do reklamy... Ciekawe po co (skoro można było wykorzystać jakąś istniejącą) i dlaczego akurat wieluńską :roll: Może u nas jest duże zainteresowanie kredytami od Providenta i to taki ukłon w stronę Wielunia? :D |
|
|
|
|
Maru
Mieszka pod Wieluniem Bywa w Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="stefan_pol"]Blacha wieluńska ale ... próżno szukac jej na drogach - nie było wzoru (i na razie nie będzie typu EWI + cztery cyfry[/quote]
EWI+cztery cyfry, to prawidłowa rejestracja. Gdzie tu jest błąd |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Maru"]EWI+cztery cyfry, to prawidłowa rejestracja. Gdzie tu jest błąd[/quote]
Maru ano tu, że u nas jeszcze nie ma systemu 4 cyfrowego, tylko 3 cyfry + litera, bądź 2 cyfry + litera. |
|
|
|
|
Maru
Mieszka pod Wieluniem Bywa w Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Teraz wszystko jasne, dzięki :oops: |
|
|
|
|
Milunia
Przejeżdżał przez Wieluń

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Ferbik"]bądź 2 cyfry + litera.[/quote]
2 cyfry + [b]2[/b] litery :) |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Milunia"]2 cyfry + 2 litery[/quote]
Tak właśnie. O to chodziło tylko szybciej pisałem niż myślałem :) Przepraszam :P |
|
|
|
|
|
|